Skip to main content

Kids weerbaarheidstraining

De training is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. Op een verantwoorde en speelse manier krijgen ze op basis van kickbokstechnieken tools mee. Hoe om te gaan met situaties die zich op het schoolplein en privé afspelen. Zoals pesten en plagen. De kickbokstechnieken worden toegepast zonder direct fysiek contact.

Weerbaarheid

Door het beoefenen van deze sport krijgen kinderen onder andere:

  • een betere motoriek;
  • sneller reactievermogen;
  • het verhogen van de concentratie;
  • het ontwikkelen van zelfvertrouwen en discipline;
  • scherpere coördinatie;
  • en uiteraard een betere conditie.

Leren

Met deze trainingen bieden wij een extra stukje kennis dat toepasbaar is op en in het dagelijks leven. Denk hierbij aan voeding, verkeer, veiligheid, lastige mensen en hoe te handelen.

Waar en wanneer

De training wordt gegeven op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar en van 10.30 tot 11.30 voor kinderen van 12 tot 16 jaar in het buurtcentrum De Schakel in Vleuten. 

Upas

logoUPASFitYard wil sporten voor jong en oud betaalbaar houden. Voor verschillende sportactiviteiten worden verschillende tarieven gehanteerd. Bij ons kun je ook gebruik maken van jouw Upas.

Tijdelijke ledenstop

De Kids Weerbaarheids lessen zijn zo populair, dat we een tijdelijke ledenstop hiervoor hebben ingezet. Je kan wel inschrijven voor een wachtlijst, dan nemen we contact op wanneer er weer ruimte is.

Impressie weerbaarheidstraining

 

 

Wat ouders zeggen

Anderhalf jaar geleden is onze dochter begonnen bij jullie Fityard. Wij zij via kennissen bij jullie terechtgekomen voor weerhoudbaar training. Onze dochter had moeite om voor haar zelf op te komen en durfde niet naar juf of meester te gaan. Wat hebben wij als ouder een groei gezien bij onze dochter dankzij Fityard. Als ouders hebben wij zelf zo genoten van de lessen zelf. Een goede basis stap om nu sterk de maatschappelijke in te gaan. Ik raad dit echt iedereen aan die hier tegen aan loopt. Nogmaals bedankt Fityard voor je inspanning en geduld.