Skip to main content

Zumba Fitness

Zumba fitness is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Zumba volgt de aerobic and interval training methode. Zo wordt de calorieverbranding verhoogd.

Je kunt tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau, het intensiteit niveau en hoe bekend je bent met dansbewegingen. Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je kern/torso - oftewel je buik-, rug- en beenspieren.

Sterkere spieren

Hierdoor krijg je sterkere en strakkere buik- en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bil- spieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. De bewegingen die je met je armen moet doen, zorgen hierbij ook voor de nodige versteviging.

Abonnement 

Bij FitYard zijn verschillende mogelijkheden om lid te worden.
  • Kwartaalabonnement 
  • 10 Lessenkaart 
  • Losse Les 
Kom in beweging en doe mee!

Waar en wanneer

FitYard geeft Zumba fitness op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 en van 20.15 tot 21.15 in buurtcentrum De Schakel in Vleuten.